Kwalificatie 2022 - Auto Poppe

Op donderdag 7 juli aanstaande vindt de kwalificatie voor de Audi quattro Cup van Auto Poppe plaats op de Goese Golf.

De deelnamekosten voor dit toernooi bedragen € 50,- per team. Hiervoor ontvangt u een uitstekend verzorgde dag inclusief complete catering. Deelname is op uitnodiging van Auto Poppe en uitsluitend mogelijk per team van twee personen. Heeft u een persoonlijke uitnodiging en -inschrijfcode voor deze kwalificatie ontvangen, dan kunt u uzelf en uw teamgenoot onderstaand aanmelden. De persoonlijke inschrijfcode dient u bij het afrekenen in te voeren.

Deelname is uitsluitend mogelijk voor teams bestaande uit twee personen die voldoen aan:​
- NGF-nummer
- Individuele handicap van max. 36
- Teamhandicap van max. 56
- Verschil tussen beide handicaps van max. 20
- Minimaal 18 jaar oud op moment van deelname

Bekijk het complete regelement en de speelvorm op audiquattrocup.nl/reglement

Daarnaast plaatsen de winnende teams zich automatisch en kosteloos voor de landelijke finale op maandag 29 augustus op Bernardus Golf. Het team dat daar als beste presteert, mag Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale van 9 tot 13 oktober 2022 in Rome.

Heeft u vragen over het toernooi, neemt u dan contact op met Anne-Fleur van Loon - de Jonge van Auto Poppe per e-mail aan marketing@autopoppe.nl. Voor vragen over uw inschrijving kunt u contact opnemen met ARS Retail Service via telefoonnummer 033 433 52 36 of per e-mail aan info@arsretailservice.nl.

Annuleringsvoorwaarden
Wilt u uw deelname annuleren? Dat kan kosteloos tot 7 dagen voor aanvang van het golftoernooi. Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang van het golftoernooi brengen wij 100% van de kosten in rekening.

 

Indien u van uw Audi-dealer een persoonlijke inschrijfcode heeft ontvangen, dan kunt u deze bij het afrekenen invoeren.

Deelnemers

Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u deze hier plaatsen.