Kwalificaties

 

 

Kwalificaties georganiseerd door Audi Nederland

 
Ook in 2022 staan er weer landelijke kwalificaties voor de Audi quattro Cup op de planning. De kwalificaties zullen dit jaar plaatsvinden op maandag 20 juni op Golfsociëteit De Lage Vuursche in Den Dolder en op maandag 27 juni op Golf & Country Club De Goyer in Eemnes. De landelijke kwalificaties zijn inmiddels volgeboekt. Wilt u geïnformeerd worden bij eventuele annuleringen, geef uw naam, e-mailadres en telefoonnummer dan door via audiquattrocup.nl/contact
 
Indicatie programma    
10.30 - 12.30 uur: inloop en aanmelden bij de wedstrijdleiding
11.30 - 12.30 uur: lunch buffet
12.30 - 12.45 uur: officieel welkom
12.45 - 13.00 uur: vertrek richting holes
13.00 - 18.00 uur: 18-holes wedstrijd
18.00 - 19.00 uur: opfrissen en borrel
19.00 - 22.00 uur: dinerbuffet en prijsuitreiking
 
 
 

Kwalificaties Audi-dealers

 
Naast de landelijke kwalificaties zullen diverse dealers een dealerkwalificatie organiseren. Deelname aan een dealerkwalificatie is alleen op uitnodiging. Bent u benieuwd of uw Audi-dealer aankomend jaar een kwalificatie bij u in de buurt zal organiseren? Maak uw interesse in deelname alvast kenbaar bij uw Audi-dealer.
 
 
 

Landelijke finale op Bernardus Golf

De meest succesvolle teams van de voorrondes plaatsen zich automatisch en kosteloos voor de exclusieve landelijke finale op Bernardus Golf. Plaatsing voor de landelijke finale is uitsluitend mogelijk door deelname aan één van de voorrondes.

Bernardus ligt in het hart van Brabant en is door Kyle Phillips ontworpen als een uitdagende baan voor elk niveau. Glooiende grasgolven, bloeiende paarse heide, organisch water, zandhindernissen en de oude kerk bij de short-game area vormen het visuele landschap. Door het landschap en diverse faciliteiten zoals de golf simulator, stoombad, lodge en Noble Kitchen is deze golfbaan een van de mooiste banen ter wereld.

De landelijke finale zal plaatsvinden op maandag 29 augustus aanstaande op Bernardus Golf. Het team dat daar als beste presteert, kan zich opmaken voor de wereld finale in Rome.

 
 
 

Wereldfinale

 
De eerste internationale eindstrijd van de Audi quattro Cup vond bijna 32 jaar geleden plaats op de vermaarde Belfry Golf Club in de Engelse West Midlands. Sindsdien heeft dit jaarlijkse evenement steeds plaatsgevonden op de mooiste fairways en greens ter wereld, van Los Olivos in Argentinië tot de K Club in Ierland en Jumeirah Golf Estates in Dubai. 
 
Het winnende team van de landelijke finale in 2021 heeft op 12 t/m 16 september deelgenomen aan de wereldfinale in Kitzbühel Oostenrijk en is als tweede geëindigd. Een fantastische prestatie en namens Audi Nederland feliciteren wij het winnende koppel. Hier treft u een impressie aan van de wereldfinale in Kitzbühel.
 
Dit jaar zal de wereld finale plaatsvinden in Rome.