Kwalificaties

 

Kwalificaties georganiseerd door Audi Nederland

 
Op maandag 20 en 27 juni hebben de landelijke kwalificaties voor de Audi quattro Cup plaatsgevonden op de Lage Vuursche en de Goyer Golf & Country Club. De winnende teams van alle voorrondes hebben op maandag 29 augustus gestreden op Bernardus Golf om de landelijke titel en deelname aan de wereldfinale welke heeft plaatsgevonden op 9 tot 13 oktober op Marco Simone Golf & Country Club in Rome. Wilt u in 2023 deelnemen aan een van de kwalificaties, maak dit dan kenbaar via een e-mail aan info@arsretailservice.nl. U ontvangt dan, vooraafgaand aan de reguliere inschrijving, een e-mail met mogelijkheid om uzelf en uw teamgenoot in te schrijven.
 
 
Indicatie programma 2023
10.30 - 12.30 uur: inloop en aanmelden bij de wedstrijdleiding
11.30 - 12.30 uur: lunch buffet
12.30 - 12.45 uur: officieel welkom
12.45 - 13.00 uur: vertrek richting holes
13.00 - 18.00 uur: 18-holes wedstrijd
18.00 - 19.00 uur: opfrissen en borrel
19.00 - 22.00 uur: dinerbuffet en prijsuitreiking
 
 
 

Kwalificaties Audi-dealers

 
Dit jaar hebben er zeven dealerkwalificaties plaatsgevonden. Deelname aan een dealerkwalificatie is alleen op uitnodiging. Bent u benieuwd of uw Audi-dealer volgend jaar een kwalificatie bij u in de buurt zal organiseren? Maak uw interesse in deelname alvast kenbaar bij uw dealer.
 
 
 

Landelijke finale op Bernardus Golf

De meest succesvolle teams van de voorrondes hebben zich automatisch geplaatst voor de exclusieve landelijke finale op Bernardus Golf welke heeft plaatsgevonden op 29 augustus. Het winnende team maakt zich nu op voor de wereldfinale.

Bernardus ligt in het hart van Brabant en is door Kyle Phillips ontworpen als een uitdagende baan voor elk niveau. Glooiende grasgolven, bloeiende paarse heide, organisch water, zandhindernissen en de oude kerk bij de short-game area vormen het visuele landschap. Door het landschap en diverse faciliteiten zoals de golf simulator, stoombad, lodge en Noble Kitchen is deze golfbaan een van de mooiste banen ter wereld.

 
 
 

Wereldfinale

 
De eerste internationale eindstrijd van de Audi quattro Cup vond bijna 32 jaar geleden plaats op de vermaarde Belfry Golf Club in de Engelse West Midlands. Sindsdien heeft dit jaarlijkse evenement steeds plaatsgevonden op de mooiste fairways en greens ter wereld, van Los Olivos in Argentinië tot de K Club in Ierland en Jumeirah Golf Estates in Dubai. 
 
Het winnende team van de landelijke finale in 2021 heeft op 12 t/m 16 september deelgenomen aan de wereldfinale in Kitzbühel Oostenrijk en is als tweede geëindigd. Een fantastische prestatie en namens Audi Nederland feliciteren wij het winnende koppel. Hier treft u een impressie aan van de wereldfinale in Kitzbühel.
 
Dit jaar heeft de wereldfinale plaatsgevonden op 9 tot 13 oktober op Marco Simone Golf & Country Club in Rome. Bekijk hier een compilatie van deze finale.