Kwalificaties

 

Kwalificaties georganiseerd door Audi Nederland

 
Afgelopen jaar was het, binnen de COVID-19 maatregelen, weer mogelijk om diverse kwalificaties voor de Audi quattro Cup te organiseren. De landelijke kwalificaties hebben plaatsgevonden op 28 juni op Golf & Country Club De Goyer en op 12 juli op de Utrechtse Golf Club De Pan. We zijn voornemens om ook in 2022 weer een aantal landelijke kwalificaties te organiseren. Wilt u op de hoogte gebracht worden zodra de data bekend zijn en de inschrijving voor 2022 start? Geef uw vooraanmelding dan alvast door via audiquattrocup.nl/contact.
 
Indicatie programma    
10.30 - 12.30 uur: inloop en aanmelden bij de wedstrijdleiding
11.30 - 12.30 uur: lunch buffet
12.30 - 12.45 uur: officieel welkom
12.45 - 13.00 uur: vertrek richting holes
13.00 - 18.00 uur: 18-holes wedstrijd
18.00 - 19.00 uur: opfrissen en borrel
19.00 - 22.00 uur: dinerbuffet en prijsuitreiking
 
 
 

Kwalificaties Audi-dealers

 
Naast de landelijke kwalificaties hebben ook een aantal dealers een kwalificatie georganiseerd in 2021. Deelname aan een dealerkwalificatie is alleen op uitnodiging. Bent u benieuwd of uw Audi-dealer aankomend jaar een kwalificatie bij u in de buurt zal organiseren? Maak uw interesse in deelname alvast kenbaar bij uw Audi-dealer.
 
 
 

Landelijke finale op Golfsociëteit De Lage Vuursche

De meest succesvolle teams van de voorrondes plaatsen zich automatisch en kosteloos voor de exclusieve landelijke finale op Golfsociëteit De Lage Vuursche. Plaatsing voor landelijke finale is uitsluitend mogelijk door deelname aan één van de voorrondes. Golfsociëteit De Lage Vuursche is een zeer besloten golfclub, nabij Den Dolder in de provincie Utrecht. De 18-holes golfbaan ligt in het Utrechtse landschap tussen de golfbanen van de Pan en de Hilversumsche en heeft een bos- en parklandschap, waar zes vijvers in zijn verwerkt door de architecten Robert Trent Jones Jr. en Kyle Phillips. De uitdagende baan biedt een grote verscheidenheid in typen holes: veel variatie in lengte, locatie van de bunkers en waterpartijen: coursemanagement wordt op elke hole gevraagd

 
De landelijke finale heeft afgelopen jaar plaatsgevonden op maandag 30 augustus. Het team dat daar als beste heeft gepresteerd, maakt zich nu op voor de wereldfinale op Golf Club Schwarzsee.
 
 
 

Wereldfinale

 
Het winnende team van de landelijke finale heeft op 12 t/m 16 september deelgenomen aan de wereldfinale in Kitzbühel Oostenrijk en is als tweede geëindigd. Een fantastische prestatie en namens Audi Nederland feliciteren wij het winnende koppel.
 
De eerste internationale eindstrijd van de Audi quattro Cup vond 30 jaar geleden plaats op de vermaarde Belfry Golf Club in de Engelse West Midlands. Sindsdien heeft dit jaarlijkse evenement steeds plaatsgevonden op de mooiste fairways en greens ter wereld, van Los Olivos in Argentinië tot de K Club in Ierland en Jumeirah Golf Estates in Dubai. Hier treft u een impressie van de wereldfinale in Kitzbühel aan.