Kwalificaties

Kwalificaties georganiseerd door Audi Nederland

 
Indien de Corona maatregelen verspoeld worden, zullen er diverse kwalificaties plaatsvinden voor de Audi quattro Cup 2021. De landelijke kwalificaties op de Goyer Golf en Country Club en de Utrechtse Golf Club 'De Pan' zijn er hier twee van. Audi Nederland gaat alvast voorsorteren op het moment als Nederland weer 'open' gaat. Daarom kunt u zich nu al aanmelden. Mocht de Audi quattro Cup uiteindelijk geen doorgang krijgen dan wordt uw inschrijfgeld geretourneerd. 
 
De kwalificaties georganiseerd door Audi Nederland
 
• Golf & Country Club De Goyer te Eemnes op 28 juni 2021
• Utrechtse Golf Club 'De Pan' te Bosch en Duin op 12 juli 2021
 
 
Indicatie programma    
10.30 - 12.30 uur: inloop en aanmelden bij de wedstrijdleiding
11.30 - 12.30 uur: lunch buffet
12.30 - 12.45 uur: officieel welkom
12.45 - 13.00 uur: vertrek richting holes
13.00 - 18.00 uur: 18-holes wedstrijd
18.00 - 19.00 uur: opfrissen en borrel
19.00 - 22.00 uur: dinerbuffet en prijsuitreiking
 
 
 

Kwalificaties Audi-dealers

 
Naast de landelijke kwalificaties van 2021 zullen er ook diverse Audi-dealer toernooien plaatsvinden. De dealertoernooien en bijbehorende data zullen naar verwachting in mei bekend zijn. Deelname aan deze toernooien is alleen op uitnodiging. Voor inschrijving dient u gebruik te maken van een persoonlijke inschrijfcode.
 
 
 

Landelijke finale op Golfsociëteit De Lage Vuursche

 

De meest succesvolle teams van de voorrondes plaatsen zich automatisch en kosteloos voor de exclusieve landelijke finale op Golfsociëteit De Lage Vuursche. Plaatsing voor landelijke finale is uitsluitend mogelijk door deelname aan één van de voorrondes.

Golfsociëteit De Lage Vuursche is een zeer besloten golfclub, nabij Den Dolder in de provincie Utrecht. De 18-holes golfbaan ligt in het Utrechtse landschap tussen de golfbanen van de Pan en de Hilversumsche en heeft een bos- en parklandschap, waar zes vijvers in zijn verwerkt door de architecten Robert Trent Jones Jr. en Kyle Phillips. De uitdagende baan biedt een grote verscheidenheid in typen holes: veel variatie in lengte, locatie van de bunkers en waterpartijen: coursemanagement wordt op elke hole gevraagd

 
De landelijke finale zal plaatsvinden op maandag 30 augustus aanstaande. Het team dat daar als beste presteert, kan zich opmaken voor de wereld finale op Golf Club Schwarzsee.
 
 
 

Wereldfinale

 
Het winnende team van de landelijke finale plaatst zich automatisch voor de wereld finale in Kitzbühel Oostenrijk.
 
De eerste internationale eindstrijd van de Audi quattro Cup vond 29 jaar geleden plaats op de vermaarde Belfry Golf Club in de Engelse West Midlands. Sindsdien heeft dit jaarlijkse evenement steeds plaatsgevonden op de mooiste fairways en greens ter wereld, van Los Olivos in Argentinië tot de K Club in Ierland en Jumeirah Golf Estates in Dubai. Hier treft u een impressie van de wereldfinale in Kitzbühel aan.